PREZENTARE SERVICII REFERINTE CONTACT
Prezentare > Metodologie
EUROcoaching propune clienţilor săi soluţii profesionale complete şi servicii de o calitate optimă printr-o abordare personalizată activă, participativă şi operaţională.

Comparaţiile şi conexiunile dintre teorie şi practică abordate în timpul cursurilor îi determină pe participanţi să se confrunte cu situaţia din teren, favorizând interactivitatea sesiunilor. Bunul simţ folosit intuitiv zi de zi este, în acest fel, mai bine conştientizat de către colaboratorii dvs. şi apoi canalizat pentru a obţine rezultate mai bune.

La EUROcoaching avem convingerea că abilitatea de a vinde se deprinde pe teren - practica este cea care formează vânzătorul.

Consultanţii EUROcoaching dezvăluie al lor "savoir-faire" pentru a preda aceste tehnici. Prin exerciţii concrete, studii de caz personalizate, ateliere de lucru şi jocuri de roluri prin care sunt simulate situaţii reale, asigurăm constant contactul cu munca de teren.

Atingerea obiectivelor necesită un efort constant şi susţinut. Misiunea noastră este de a vă acompania în acest demers, adăugând un plus de valoare colaboratorilor dvs. Mentalităţile nu se schimbă peste noapte. Doar prin muncă susţinută şi constantă lucrurile pot fi schimbate. Pe scurt, victoria necesită efort.

Romana English French
HomePage